Otaniemen lukion vihkiäiset

Otaniemen lukio vihittiin 11.10.2019 juhlallisin menoin. Koulupäivä alkoi lipunnostolla ja musiikin säestyksellä. Opiskelijat täydensivät Otakarhu-logotaideteoksen kirjoittamalla nimensä seinäbanneriin ” Me olemme Otaniemen lukio”. Vihkiäispäivän tunnelma oli välitön ja rento, hymyilevät opiskelijat nauttivat juhlalounaan musiikin säestyksellä ja lähtivät syyslomalle Otaniemen lukion logolla varustetut kassit olkapäillään.

Vihkimisen toimitti Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä. Otaniemen lukio syntyi kahden lukion, Olarin lukion ja Pohjois-Tapiolan lukion, yhdistymisestä. Vihkiäisissä lukiot sidottiin toisiinsa silkkinauhoin. Juhlapuheen piti sivistystoimenjohtaja Harri Rinta-aho. Hänen puheensa keskittyi lukiokoulutuksen tulevaisuuden näkymiin. Aalto-yliopiston rehtori Ilkka Niemelä toivotti puheessaan lukion tervetulleeksi Otaniemen kampukselle. Juhlassa esiintyivät opiskelijat laualen, soittaen ja esitellen robotiikkaa.