Hakijoille

Tervetuloa hakemaan Otaniemen lukioon

Hei sinä ysiluokkalainen, joka aiot hakea kevään yhteishaussa Otaniemen lukioon. Tervetuloa tutustumaan 16.1.19 ja 22.1.19 lukion infotilaisuuksiin Olarin ja Pohjois-Tapiolan nykyisissä rakennuksissa.

 

Infotilaisuus 9. luokkalaisille ti 22.1. klo 13.30

 

Yleisesittely ja TeMe-info huoltajille ja hakijoille ti 29.1. klo 18.00

 

MaLu-lukion infotilaisuus huoltajille ja hakijoille ke 30.1. klo 18.00

 

Järjestämme mielellämme tutustumiskäyntejä Otaniemen lukiosta kiinnostuneille oppilasryhmille muinakin aikoina. Olethan yhteydessä meihin!

Sisäänottomäärämme tulee olemaan 340 opiskelijaa. Yleislinjalle otetaan 267 opiskelijaa, Matematiikka- ja luonnontiedelukioon (MaLu) 48 opiskelijaa ja Teatterin ja median linjalle (TeMe) 25 opiskelijaa. Haku tapahtuu yhteishaun kautta hakemalla Olarin lukion ja Pohjois-Tapiolan lukion hakukohteeseen.

Tutustu linjoihimme

Yleislukio

Otaniemen yleislukiossa on laaja kurssitarjonta ja opiskelussa hyödynnetään myös Aalto-yliopiston Otaniemen kampusalueen monipuolista osaamista.

Matematiikka- ja luonnontiedelukio

Matematiikka- ja luonnontiedelukion opiskelijat sijoittuvat erinomaisesti jatko-opintoihin tieteellisteknisille aloille – esim. Aalto-yliopistoon!

Teatteri- ja medialinja

Erikoislinjamme tarjoaa hyviä edellytyksiä teatterin ja median opiskeluun sekä omien ilmaisu- ja viestintätaitojen kehittämiseen.

Esittelyvideoita ja tuotettua sisältöä

Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider