Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitus on opiskelijoiden keskuudesta vaaleilla valittu taho, joka toimii opiskelijoiden linkkinä sekä opettajiin että johtokuntaan. Jäsenet valitaan aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan niin, että uusi hallitus aloittaa toimintansa joulun jälkeen. Jäseniä on 14. Toimintaan kuuluvat muun muassa opiskelijakuntaa koskevista asioista päättäminen, opiskelijakunnan edustaminen ja monenlaisten tapahtumien organisointi. Hallitus on siis opiskelijakunnan hallinnollinen elin. Hallituksen jäseniin voi ottaa vapaasti yhteyttä oheisen osoitteen kautta.

 

 

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet

Matias Varjonen, puheenjohtaja

Jonna Rönn, varapuheenjohtaja

Laura Puusola, sihteeri

Olli Särkilahti, sihteeri

Nina Turunen, rahastonhoitaja

Saana Kaidesoja, somevastaava

Lassi Luukkonen, av-vastaava

Vita Davydova

Pinja Haggren

Annika Termonen

Marilla Timonen

Alisa Vlasova

Ilona Vuorensola

Opiskelijaparlamentti

Jokaiselta luokalta on valittu 2-3 edustajaa opiskelijakunnan parlamenttiin. Parlamentti kutsutaan koolle noin kerran jaksossa päättämään ja keskustelemaan suurimmista opiskelijakuntaa koskevista asioista. Parlamentti toimii myös informaatioväylänä hallitukselta opiskelijoille. 

Parlamentaarikkona tehtäväsi on osallistua parlamentin kokouksiin ja edustaa luokkaasi yhteisissä päätöksissä. Olet myös se, jolta muiden luokkalaisten on helppo kysyä opiskelijakunnan asioista: vaikka et itse tietäisi vastausta, tiedät ainakin että kuka tietää!