Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallitus on opiskelijoiden keskuudesta vaaleilla valittu taho, joka toimii opiskelijoiden linkkinä sekä opettajiin että johtokuntaan. Jäsenet valitaan aina yhdeksi vuodeksi kerrallaan niin, että uusi hallitus aloittaa toimintansa joulun jälkeen. Jäseniä on 14. Toimintaan kuuluvat muun muassa opiskelijakuntaa koskevista asioista päättäminen, opiskelijakunnan edustaminen ja monenlaisten tapahtumien organisointi. Hallitus on siis opiskelijakunnan hallinnollinen elin. Hallituksen jäseniin voi ottaa vapaasti yhteyttä oheisen osoitteen kautta.

 

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet

Matias Varjonen, puheenjohtaja
Jonna Rönn, varapuheenjohtaja
Laura Puusola, sihteeri
Olli Särkilahti, sihteeri
Nina Turunen, rahastonhoitaja
Saana Kaidesoja, somevastaava
Lassi Luukkonen, av-vastaava
Vita Davydova
Pinja Haggren
Annika Termonen
Marilla Timonen
Alisa Vlasova
Ilona Vuorensola

Opiskelijaparlamentti

Jokaiselta luokalta on valittu 2-3 edustajaa opiskelijakunnan parlamenttiin. Parlamentti kutsutaan koolle noin kerran jaksossa päättämään ja keskustelemaan suurimmista opiskelijakuntaa koskevista asioista. Parlamentti toimii myös informaatioväylänä hallitukselta opiskelijoille.

Parlamentaarikkona tehtäväsi on osallistua parlamentin kokouksiin ja edustaa luokkaasi yhteisissä päätöksissä. Olet myös se, jolta muiden luokkalaisten on helppo kysyä opiskelijakunnan asioista: vaikka et itse tietäisi vastausta, tiedät ainakin että kuka tietää!