Yleislukio

Yleislukiossa on laaja kurssitarjonta ja opiskelussa hyödynnetään myös Aalto-yliopiston Otaniemen kampusalueen monipuolista osaamista.

Otaniemen yleislukiossa on laaja kurssitarjonta ja opiskelussa hyödynnetään myös Aalto-yliopiston Otaniemen kampusalueen monipuolista osaamista. Ainutlaatuiset tilamme mahdollistavat erilaisten oppimismenetelmien hyödyntämisen aina yksilöllisistä oppimispoluista aktiiviseen tiimityöhön.

Jatko-opintoihin hakeudutaan hyvällä menestyksellä. Otaniemen lukion kansainväliseen toimintaan ja oppiaineiden väliseen yhteistyöhön kuuluu opintomatkoja muun muassa Hollantiin, Islantiin ja pyöräilymatkoja Ruotsiin. Infotilaisuus hakijoille on 15.1.2020 ja 21.1.2020 klo 13.30. Huoltajille ja hakijoille 23.1.2020 klo 18 (yleislinja ja TeMe) ja 28.1.2020 klo 18.00. matematiikka- ja luonnontiedepainotus.

 

Opintoja Otaniemessä

Kurssitarjonta on monipuolinen ja lukio järjestää liki jokaisessa kirjoitettavassa aineessa kertauskursseja ja ohjattuja valmistautumista.

Meillä on järjestetty Pohjis on Pop Up – yrittäjyyspäivä, jossa esiintyjinä on ollut vanhojen pohjislaisten yrittäjien lisäksi mm. Arman Alizad sekä Roope Salminen. Päivän ohjelmassa on erilaisia pop up-yrityksiä, esityksiä ja työpajoja, kuten tanssityöpaja.